tiistai 17. syyskuuta 2013

Niska-hartia-kallonpohja jumissa...

Mikä lie eilen iski mutta jumahti tuo niska-hartia-kallonpohja oikein kunnolla...ihan karsee kipu tuli oikean silmän päälle kun jumppasin. Siihen loppu jumppa ja alko särkylääkkeen syönti josta ei ollut mitään apua noihin jumeihin eikä vienyt päänsärkyäkään kokonaan pois. Nyt on tiikerisalvaa levitetty ko alueelle ja yöksi otan sirtaludin jos vaikka lihakset rentoutuis yön aikana ja pääsisin eroon kivusta.

Isännän villasukista toinen valmis ja toinen odottaa kantapään tekoa mutta ei näillä kivuilla ole uskaltanu kutoa eilen eikä tänään =( 

Työpäiväkin oli ihan karsee kun päätä ja lihaksia särki koko ajan...tuli kirjotettua mitä sattuu ja välillä puhuttuakin mitä sattuu mutta hengissä selvitty siitäkin päivästä.

Hellalla hautumassa kaalipata. Että se voi olla hyvää! Ja pöydällä jäähtymässä pari tänään leivottua mutakakkua. Meillä on töissä huomenna rapujuhlat ja unohtu tilata jälkiruoat työpaikan ruokalasta niin piti sit ite tekasta jälkkäriä. Vaan nuo on niin helppo ja nopia tehdä että eipä niistä vaivaa ollu.

Toivottavasti tuo jumitus loppus pian että voi taas tarttua puikkoihin.

1 kommentti:

  1. teän pesue ainaki pyssyy sukisa ja lapasisa, mie ossaan vain tehä putkisukkia : )

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!