tiistai 14. toukokuuta 2013

Näin mulle käy joka kevät

Loppuu nimittäin kiinnostus töllöön ja sit jää myös käsitöiden tekeminen...aika on mennyt pihalla puuhastellessa eikä loppua näy. Jokohan sitä tänä kesänä sais tuon pihan viimein laitettua niin että ens vuonna vois vain natiskella elosta ja olosta.

Tulee kyllä pieni tauko tuohon pihan laittoon kun isäntä lähtee huomen aamulla taas reissuun mutta jahka tulee sieltä kuun lopulla taas kotiin niin laitellaan pihaa taas yhdessä...multa ei taida onnistua tuo terassin rakentaminen...tai onnistuu se mutta ei ehkä kelpaa isännälle.

Tulppaanit ja helmihyasintit kasvaa silmissä...ja puutarhalta nappasin mukaan tähtisilmiä...pitäs ne tänään istuttaa ja mennä sit hakemaan vielä lisää istuteltavia.



Eilen haettiin lapsille uusi trampoliini. Nyt mahtuu hyppimään, halkaisija 4 m. Kylvin myös eilen nurmikkoa ja istutin mansikan taimet maahan ja laitoin vielä kevätlannoitetta kukkapenkkeihin...satoi vettä nimittäin eilen niin toivottavasti nurmikon siemenet itää kun kastuivat ja lannoite sulaa kun sateli vettä. Nyt on kiva aurinkoinen ilma ja pitääkin lähtiä pihalle istuttamaan vaikkapa nuo tähtisilmät.

Mulla on turkoosi lippis päättelyä vaille valmis ja pinkki työn alla mutta kun ei vaan tunnu olevan nyt aikaa istua virkkaamassa.

1 kommentti:

  1. oi nuo tähtisilimät on kyllä kauniita kukkia. meillä vaan tuulee ja sataa vettä, aurinko pilkahtelee juuriki silloin kun istuu töissä...pöh

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!