torstai 2. toukokuuta 2013

Toukokuuta mennään

Käsityörintamalla on ollut tosi hiljasta...nyt ei taas saa mitään aikaiseksi...viime viikon keskiviikkona sain virkattua turkoosin lippiksen siihen vaiheeseen että enää itse lippa puuttuu. Mulle on iskeny joku mieletön väsymystila juuri nyt. Liekö kevätväsymystä vai alkaaka rankahko talvi nyt purkaa itseään... Tiedä häntä mutta väsynyt olen.

Mies on palannut kotiin ja toipuu aikaerosta...saapa nähdä montako viikkoa menee ennen kuin saa käännettyä kellon meidän aikaan. Kävimmä lasten kanssa hänet sunnuntaina kentältä hakemassa kotiin tällasten toivotusten kera:



Vappu hurahti varsin rauhallisissa merkeissä. Vappu aattona grillattiin ja pöytään pyrähti syömään myös nuoriso. Olipas kiva syödä isolla porukalla...totesin vain että pöytä alkaa käydä pieneksi...syömässä 9 suuta. Grillattiin lihaa ja erilaisia makkaroita, sieniä pekoniin käärittynä, täytteenä sienten jaloista ja punasipulista voissa kuullotettu täyte. Omaneista sillikaviaaria ruisleivän kanssa ja salaattia, perunasalaattia...simaa, olutta, GT:tä (isäntä vähän huonosti kattounu, kuvitteli tölkissä olevan lonkeroa) ja valkkaria. Ruoan päälle otin tunnin torkut nojatuolissa ja sen jälkeen paistoin munkkeja ja pidettiin vappudisko pikku väen kanssa. Jokainen haki vuorollaan youtubesta haluamansa biisin...irtokajarista kuulu muuten tosi hyvin! Nuoriso läks ruoan jälken juhlimaan vappua ikäistenstä seurassa.


tänä aamuna ei ollut tuossa tupperin kakkukuvussa jäljellä yhden yhtä munkkia, tiistain se oli melkein täynnä. Ilmeisen hyviä oli munkit ja Amican sima tuntu kans maistuvan kun 4,5 litraa hävis vauhdilla. Jospa ens vuonna tekis ihan itse siman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!