sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Upea keväinen viikonloppu

Kylläpäs oli hieno viikonloppu ainakin säiden puolesta. Lauantaina paisto aurinko mutta tuuleskeli vähän kylmästi. Sain viimein nukuttuakin viikonloppuna...on ollu unet hukassa viime aikoina. Vaan onpa ihan eri fiilis kun on saanu levättyä. Lauantaina koululainen kävi uima harkoissa ja me yritettiin pikku miehen kans imuroida auto mutta tuli teknisiä ongelmia. Piti sitte perehtyä sähköpääkeskuksen toimintaan ja saatiin viimein sähköä ja auto imuroitua ja pestyä painepesurilla. Nyt on taas punanen auto. Illalla meillä oli karkkipäivä ja katottiin lasten leffa Saapasjalkakissa ja sen päälle saunottiin...ja tehtiin kiukaalla makkaraa. Olipas se hyvää pitkästä aikaa.

Tänään tuli siivottua harjaten sekä etu- että takaterassi. Takaterassi oli täys kuusen havaja kun kuusi lähti jouluna sitä kautta pihalle. Ja etuterassi oli pikku kiviä täys. Oli niin lämmin auringossa että t-paidassa tarkeni harjailla. Pitää pestä nuo terassit sit painepesurilla kun yöpakkaset on ohi. Ens yönä taitaa taas mennä pakkaselle. Yritin tänään mennä ostamaan ikkunan pesintä mutta nehän oli myyty loppuun. Ja käytiin tutustumassa uuteen koirarotuun....josko sitä kesällämpentu tulis taloon.

Iltasin olen virkkaillut sinistä lippistä. Hyvällä mallilla alkaa olla ja tulee parempaa jälkeä pikkusen pienemmällä koukulla. Vieläkö viikon jaksaa tätä yh-elämää niin mieskin tulis kottiin. Kyllä meillä vain onkin kaikilla jo kova ikävä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!