sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viikonloppu mennä hurahti

Ja mulla on sukanvarsi vaiheessa. Lauantai meni lapsia kuskaillessa ja ulkona auringosta nautiskellessa. Toisen ollessa uimaharkoissa toinen oli kaverin luona leikkimässä ja sain viettää luksus aikaa 1,5 tuntia ihan itsekseni. Koiran kanssa siirreltiin vähän lumia etuterassin reunustalta ja nautittiin auringosta. Tuossa terassin nurkassa tarkeni vallan mainioisti ihan t-paidassa istuskella ja kärpänenkin ilmesty siihen surraamaan.

Illasta heiluttelin imuria ja moppia ja saunottiin lasten kanssa. Kun pikkuväki meni nukkumaan, istuin hetkeksi kutomaan kirjoneule sukalle paria mutta piti mennä nukkumaan kun silmä alkoi luppasta.

Tänään meillä oli päivällä lapsilla kavereita leikkimässä ja pikku miehellä kävi pikku vahinko. Mutta onneksi selvittiin säikähdyksellä. Nyt on sit vekki silmäkulmassa mutta eikähän se tuosta parane. Koululaisella oli elämänsä ensimmäinen uimakisa. Olihan se jännää sekä uimarille että äidille. Onneksi vanhin poika otti pikku miehen hoitoon kisan ajaksi. Ei se olis kyllä jaksanu tuolla kuumassa hallissa paikallaan istua kolmatta tuntia.

Rakastan Notting Hill leffaa ja se tuli tänään tv 5:lta ja pitihän se taas kerran katsoa. Istuin rentoutumaan sukan kudin kädessä nojatuoliin ja yks kaks muistinkin että munhan piti hoitaa yks työjuttu vielä tänä iltana. Ei kun konetta ja yhteyksiä auki ja töihin...tovi leffasta ja kutimesta meni sivu suun.

Takatalvikin tuli tänne eteläiseen Suomeen tänään. Toivottavasti lunta ei tule enempää...vois vaikka vettä sataa seuraavaksi niin lumet sais kyytiä.

Siellä se koululainen ui perhosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!