maanantai 1. huhtikuuta 2013

Sukka sunnuntai ilman kutimia

Niin jäi sukkasunnuntain sukatkin kutomatta. En tiedä mikä on mutta jotenki tuntuu ettei nyt saa aloitettua mitään vaikka lankoja olis tuossa korissa. Käytiin eilen ulkoilemassa järven jäällä serkun. pikkuväen ja koirien kanssa. Repussa oli lämmintä ja kylmää juomaa ja mun leipomaa rahka-murupiirakkaa. Mentiin ulkoilemaan varsin passeliin aikaan kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Kun kotiin päästiin niin menikin toviksi aikaa aurinko taas pilvien taakse piiloon. Etuterassilta hakkasin jäätä pois kun meinaa terassin alla alkaa tulvimaan...ensi talvena täytyy olla viisaampi ja pitää koko terassialue lumettomana.

Eilen tuli myös vähän siivoiltua. Ja tänään on pesty pyykkiä ja raivasin takkahuoneen joka muistutti ennen raivausta varastohuonetta. Nyt se muistuttaa taas enemmän takkahuonetta. Eilen tuli fiilis että pitäs alkaa siivoamaan huone kerrallaan oikein kunnolla. Alkaa tuon auringon myötä pöly näkyä ja pistää siivoamaan. Ikkunatkin pitäis pestä. Inspis ei ole vielä iskenyt mutta kyllä se varmaan kohta tulee sillä osa ikkunoista on ihan karseen näköisiä suorastaan. Vaan kerralla tulee tuskin noita urakoitua, 38 ikkunaruutua kertaa 4 pestävää pintaa...siinä joku tovi vierähtää. Olen myös harminnut ikkunan pesimen ostoa mutta kun en ole keneltäkään kuullut niistä mitään käyttökokemuksia.

Jahas, pitääkin lähteä hakemaan koululainen kaverisynttäreiltä. Jos ei noista synttäreitä olis ollut niin mie olisin varmaan kekkuloinu kotosalla tän päivän yökkärissä =) pikku mies ei ole tänään yökkäriä päältään vaihtanut ja myöhään se vaihtu mullakin. Vaan huomenna alkaa arkinen aherrus.


Rahka-murupiirakka tuli tehtyä tällä ohjeella...hyvää on mutta koululainen ei kuulemma tykkää persikoista joten ei ole maistanutkaan piirakkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!