lauantai 30. maaliskuuta 2013

Lankalauantai

Jäi sit tänäänkin tarttumatta kutimiin vaikka on lankalauantai. Aamulla noustiin aikaisin, syötiin aamupala ja hypättiin autoon...ja auton nokka kohti Sappeen laskettelukeskusta jossa ystäväperhe jo odotteli meitä tulevaksi. Päivä mennyt siis laskettelun merkeissä...kyllä niin harmittaa kun ei itse päässyt mäkeen kun tuo pikku mies ei vielä laskettele ja itseltä on lääkäri evännyt koko harrastuksen pari vuotta sitten sattuneen onnettomuuden jälkeen, kun ei tuo polvi ole kunnossa ollut leikkauksen jälkeen. Mutta kyllä mie tänään mietin että pitää se vielä kokeilla että pystyykö sillä laskemaan ja mitä se siitä tuumii...ei vain tuumi oikein hyvää rasituksesta vaan turpoaa jalkapalloksi kun sen kanssa enempi urheilee =(

Reissussa mukana oli pikku mies, koululainen, melkein aikuinen ja hänen hellu sekä koiruli ja mie muonamiehenä ja kuskina. Koira oli onnensa kukkuloilla kun ei se joutunut jäämään päiväksi yksin kotiin. Eväillä pärjättiin pitkälle iltaan ja tänään onkin sit oltu ulkoruokinnassa ettei ole tarvinnut juuri hellan edessä seisoa...aamulla tein kylmälaukkuun kunnon eväät ja lapsukaiset paisto makkaraa kodassa "lounaalla". Hämeenlinnassa pysähdyttiin Citymarkettiin ostamaan koululaisen kaverille synttärilahja ja kurvattiin mäkkärin autokaistalle hakemaan ruokaa ja huristeltiin kotia kohti. Ilmat on kyllä näinä parina vapaapäivänä suosinut. Aurinko porottanut täydeltä taivaalta.

Mua harmittaa tuo kellojen siirto...nyt sit vaan aikaero miehen kanssa kasvaa ja hankaloittaa yhteydenpitoa ja lapsilla menee tovi ennen kuin niiden kello on käännetty uuteen aikaan. Vois koko kellojen siirtelyn lopettaa mun puolesta.

Taidan mennä nukkumaan tuonne tuhisevien lasten kaveriksi...jos tuonne sänkyyn nyt mahtuu...lupasin ottaa kummatkin pienemmät viereen nukkumaan ja ne nukkuu aika leveästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!