tiistai 12. maaliskuuta 2013

Lunta sattaa...

Taas vaihteeksi siis lunta sattaa...kohta ei enää keksi minne tuon kaiken lumen tontilla laittas. Huiske päivä taas töissä ja päivän päätteeksi onnistumisen iloa. Kävin sit katsastamassa sen työpaikan uudistuneen ruokalan. Oli kyllä pettymys se itse tehtävän salaatin valikoima. Ei ihan sitä mitä ajattelin.

Meillä oli viime viikolla käyny tuossa parin talon päässä varkaita. Isäntä on ollu työreissulla kohta viis viikkoa ja meikä on kuunnellu kaikenlaisia ääniä tässä viikon verran iltasin. Eilen illalla kun istuin kutomassa ja lapset oli jo nukkumassa, kuulu ulkoa kova pamaus johon koira reagoi haukkumalla. Mutta sisään käynnin terassipuut ne vain paukahti kun illalla pakastu. Mutta jotenki ei sit vasn meinannu illalla uni tulla. Vaikka ei ne tänne meille tule yöllä. Koira pitää niin kovaa mekkalaa jos joku tontilla liikkuu. Ja on tässä tuo viesti kiirinyt ympäri kylää että täällä on käynyt varkaita.

Mulla on nyt sit peukun alku lapasessa tehtynä...on vaan haasteellista tuollainen kuvion kutominen kun haluais samalla kattoa töllöä ja kutoa...lukulaseilla ei näe töllöä ja ilman laseja ei nää kuvion ohjetta...kai se on ne kaks tehot tai jotku hankittava?

Mokkapala pohja tuli uunista ulos ja sisään meni huominen ruoka, mustapekka-tonnikalakiusaus.

Mokkapalat:



Pöllölapasen alku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!