keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Jumppailta lapsilla

Tänään meni ilta jumppasalilla. Hätäseen käytiin töiden jälkeen kotona syömässä ja vaihtamassa vaatteet. Ensin oli pojan jumppa ja tuon jumpan aikana kävin koiran kanssa lenkillä ja heti perään olikin tytön jumppa. Kotona oltiin kahdeksan aikaan illalla. Olipa vielä valoisaa viiden jälkeen mutta kun kotiin ajeltiin, oli ihan pimeää ja kuun sirppi taivaalla. Ja pakkanenkin kirii taas yöksi.

Sain tikutettua pöllölapasen valmiiksi ja peukkuakin aloittelin mutta pitää mitata pikku likan peukku ennen kuin teen peukun valmiiksi.

Me saadaan iskä kotiin viiden viikon työreissulta perjantai iltana näillä näkymin...toivottavasti pidemmäksi aikaa kuin pariksi päivää...välillä vähän raskasta tämä osa-aika yksinhuoltajuus mutta minkäs sille voi että toisen työ vaatii ajoittain matkustamista.

Alla puhelimella otettu kuva tänä iltana auringon laskusta



2 kommenttia:

  1. joo ei se varmaan ole aina helppoa yksin pyörittää huushollia, terveisiä vaan teän iskälle täältä meän suunnalta, toivotaan, että ehtii koneeseen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehtihän tuo koneeseen mutta kone seiso lumimyräkässä Moskovan kentällä 1,5 tuntia ennen kuin pääsi matkaan...joten tuli sit tosi myöhään kotiin mutta mentiin silti Panun kans kentälle vastaan kun poika välttämättä halus mennä kentälle vastaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi!