tiistai 19. maaliskuuta 2013

Keittiössä valmistui tänään...

Meillä syötiin tänään broileripastaa tällä ohjeella:

Hellapoliisin nopea broileripasta

Oli muuten ilmeisesti tosi hyvää, koska se hävisi kattilasta tosi nopeasti.

Huomiseksi ja varmaan vielä torstaiksikin keittelin 5 litraa jauhelihakeittoa tällä ohjeella:

Jauhelihakeitto

Tämä keitto uppoaa ainakin meillä lapsille tosi hyvin ja siksipä tein keittoa uudelleen tällä ohjeella. Olen tätä ohjetta kertaalleen hiihtolomalla kokeillut.



Ja illasta herkuteltiin mango-suklaa-kääretorttua, tällä ohjeella:

mango-suklaa-kääretorttu








Levittelin torttupohjalle purkillisen mangotuorejuustoa ja levitin siihen päälle tuon täytteen.

Pientä koiranpentu kuumetta ilmassa...saa nähdä meneekö ihan toteutukseen asti.

Nyt lapsoset unten maille ja sitä angry birds lahjapipoa virkkaamaan. Sain pääteltyä pöllölapset. Pitäs vielä höyryttää ne niin sit voi sanoa että on valmiit.



En omista juurikaan viherkasveja sisällä mutta anopilta sain kerran lahjaksi kukkivan orkidean. Se lakkas jossain vaiheessa kummimasta ja sitten menikin ainakin pari vuotta ettei siinä ollut kuin lehdet. Ja yks kaks se alkoi taas kukkia. Viime vuonna kukki joulun aikaan. Tänä vuonna alkoi kukkia helmikuun alussa ja kukkii edelleenkin.






2 kommenttia:

  1. oijoijoi, meilläki on koiravauvakuume menossa, tai vissiin lähinnä mulla...meinasin jo soittaa sulle päivällä, että haluakko taas hakia koiranpennun... no mie harkitten vielä että joko ottas sen kolmannen vauvan...
    tuo kääretorttu näytti niin herkulta, harmi kun ei voi tulla tupsahtaa yht´äkkiä päiväkaffille, että jos sais tuomosta herkkua makustella, pitää testata itekki tuomonen. lurpsista

    VastaaPoista
  2. nuo pöllölapaset on kyllä niin söpöt, ossaisinpa itekki kutoa, mutta jos alan niin tulee vain pötkylät mutta ei sitä tiiä jos semmosista tulis vaikka joku muotivillitys ja minusta kuuluisa turvakkojen tekijä : )

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!