tiistai 19. maaliskuuta 2013

Siivotessa meni maanantai ilta

Tuli sitten eilen siivottua huusholli. Siinä jokunen hetki vierähtää kun 3 kerrosta siivoaa...ja tietysti laminaatin pesuaine oli loppunut...joten jouduin pelkän vesipesun tekemään laminaateilla. Kivilattian pesinkin sitten tolulla. Tuo koira vanhus sotkee ihan tosissaan noita lattioita. Pitää sen kanssa mennä eläinlääkärin juttusille. Liekö sillä eturauhasvaivoja.

Isäntä tuli viime perjantaina reilun 4 viikon työreissulta kotiin ja soitteli eilen töistä että seuraava keikka edessa ja lähtö ensi viikolla. Ja mie kun toivoin että se olis pääsiäisen yli kotona. Sanoinkin että  tuun sit lasten kanssa jenkkilään pääsiäiseksi =)

Pöllölapaset on valmiit, kun vielä langat päättelen. Aloitin sit illalla jo toisen parin eka lapasen ja tänään toivon mukaan saisin sen angry birds pipon ohjeen takaisin itselleni, niin pääsen kummipojan synttärilahjaa virkkaamaan ja saisin pipon joskus postiinkin.

Illalla sateli lunta joten ei näkynyt revontulia tänä iltana. Edellisenä iltana nimittäin näkyi komeat taivaan tulet meilläkin täällä Etelä-Suomessa. Ja tuttuun tapaan yöllä pakkanen paukkunut...vaan eikös nuo yöpakkasetkin kuulu kevääseen? Huomaa kyllä että aurinko on paikka paikoin sulattanut lumia jo huomattavasti mutta meidän pihalla sitä riittää! Ainakin metri on niissäkin paikoissa mihin sitä ei ole kerätty.

Tänään taidan leipoa jotain iltasella ja sitten onkin tuo pipoprojekti. Ja pyykkikonetta pitää pyörittää kans ahkeraan että saan tuon reissumiehen vaatteet puhtaaksi ennen seuraavaa reissua.

Mukavaa keväistä tiistai päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!