torstai 14. maaliskuuta 2013

Uintiharkka torstai

Tänään päättyi yksi jakso elämässä ja mieli oli yllättäin haikea mutta tämä jakso on ollut hyvä, kasvun paikka sekä äidille että melkein aikuiselle tyttärelle. Tästä on kait hyvä jatkaa eteen päin omin voimin.

Pikku likalla oli tänään tunnin uimaharkat ja me käytiin pikku miehen kans syömässä hampparit sillä aikaa...vähän jotain kaksin tekemistä joskus...

Pitäs keksiä jottain kivaa purtavaa huomis illaksi kun se iskä sitten viimein tulee kotiin reissun päältä...jos ei käy jotain kämmiä lennon kanssa...viimeksi jumittui ruuhkaan ja myöhästyi lennolta...nyt ovat varanneet aikaa kentälle siirtymiseen 9 tuntia. Viimeksi ei ollut 5 tuntia riittänyt.

Meillä vieraili aamulla lintulaudalla orava...mutta harmi kun se jökötti koko ajan noiden oksien peitossa...ei saanut hyvää kuvaa. Eka pöllö lapanen peukkua vaille valmis...peukku menee purkuun...siitä tulee liian iso...pitää kokeillä pienemmällä silmukkamäärällä. Lankana mulla on 7 veikkaa ja puikot nro 3...ei hyvä yhdistelmä mutta naisen lapasesta tulee näin sopivan kokoinen 8 vuotiaan käteen. Ja ranne osan resori on tehty hiukkasen soveltaen 1 oikein 1 nurin joustin neuletta.


Orava lintulaudan alla syömässä...harmi kun on tuolla oksan takana.


Pöllölapanen takaa, oikean käden lapanen.


Pöllölapanen edestä, oikean käden lapanen. Pöllölapasten ohje löytyy täältä: horatio-and-oren

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!