sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Viikko hurahtanut vauhdilla

Äkkiä se tuo viikko mennä hurahti...isäntä pakkailee täällä tavaroita ja lähtee aamu yöstä taas maailmalle töiden perässä...ja paluusta ei vielä mitään tietoa.

Meillä kävi vieraita torstaina ja tuli sit leivottuakin...en vain muistanut ottaa kinkkupiirakasta kuvaa...se oli hyvän näköinen ja makuinen mutta tekemästäni mutakakusta nappasin kuvan:


Käsityö rintamalla ei ole tapahtunut juur mitään eilisiltaa ja tätä päivää lukuun ottamatta. Perjantaina kävin ystävän luona istumassa iltaa. Oli kiva ilta ja ihana saada vähän aikaa itselle. Mutta meinas olla huono omatuntu kun mies on kotona vain viikon ja mie oon siitä yhden illan menossa. Mutta teki kyllä hyvää päästä vähän kotoa ihan yksin jonnekin.

Virkkasin eilen kummipojalleni Angry Bird pipon ja pistän sen huomenna postiin...tänään tuli viimeisteltyä se ja pitää vielä noita silmiä vähän korjata...ne on liian ylhäällä ja toinen silmä näyttää pienemmältä kuin toinen. Oletteko samaa mieltä?



Leivoin eilen piirakkavuokaan mustikkapiirakan ja kävin hakemassa tyttären uimaharkoista niin sillä aikaa oli hävinnyt piirakasta yli puolet. Oli ilmeisesti hyvää!

Lapset kävivät tänään virpomassa. Noita oli liikenteessä pikku hiirulaisen kanssa:
 





Nyt alan kokkaamaan kanttarellikeittoa ja karitsan paahtopaistia valkosipuli-perunapyreen kera. Pitää syödä tuo pääsiäisruoka tänään kun ei ole tuo mies kotona ens viikonloppuna syömässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!