keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kutoo, purkaa, kutoo..

Mulla oli eilen pöllölapasen valmis resori odottamassa kun päätin kokeilla miten onnistuisi tuon kuvion tekeminen valmiiksi raidoitetulla langalla...ja jonku kerroksen kerkesin kutoa ennen kuin totesin ettei onnistu koska kuviolangassa on valkoista ja pohjalanka on valkoinen...ei kun purkamaan kuvia ja lankakorille kaivamaan uutta lankaa pöllön tekoa varten.

Mies on jenkkilässä ja aikaero vaikeuttaa yhteyden pitoa. Ei voi soittaa kun jotain päähän pälkähtää ja olis asiaakin olevinaan kun pitää miettiä että mikä vuorokauden aika siellä on. Ei kehtaa keskellä yötä soitella toiselle.

Vanhempi poika, joka asuu jo omillaan opiskelijakämpässä tyttöystävän kanssa, kävi illalla pyörähtämässä hellun ja kaverin kanssa. Olipas mukava, erilainen ilta kun katseltiin porukalla vanhoja valokuvia ja kuopus intoutui kuvaamaan meitä...niille kuville tuli kyllä vähän naurettuakin...suurimmasta osasta puuttui ihmisiltä päät =)

Kuopus oli askarrelut päiväkodissa tosi hienon ovikranssin pääsiäiseksi. Alla kuva siitä.


Lapsilla on tänään jumppailta mutta kuopus ilmoitti ettei lähde. En jaksa alkaa hänen kanssaan nyt asiasta vääntämään...mutta koululainen menee jumppaan ja mie meen koiran kanssa lenkille siksi aikaa. Opiskelijaneiti hoitaa kuopusta sillä aikaa. Hetki omaa aikaa tiedossa ulkoilun merkeissä. Illalla pitää vielä tekasta juustokakku kun mulla on huomenna töissä pullahuki.

Töistä tullessa postilaatikossa odotti uuni tuore Novita. Pitää illalla sitä selailla kun lapset nukkuu ja kakku paistuu uunissa. Voipi rauhassa suunnitella mitä sitä toteuttais tuosta lehdestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!