maanantai 15. huhtikuuta 2013

Virkaten välillä

Kokeilin eilen virkata nalle langasta novitan kevät 2013 lehdessä ollutta naisen lippistä...kivan näköstä siitä tulee mutta tänään menen ostamaan siihen oikean langan ja sopivan kokoisen koukun. Lankana siis Novitan Kaste tuossa ohjeessa . Kolme kappaletta oli tarkotus noita virkata. Yks ystävälle, toinen tyttärelle ja kolmas itselle.

Eilen tuli heiluteltua imuria ja moppia ja keittiössä valmistui porokiusaus ja mutakakku vanilijavaahdon kera. Ny sit taas työviikko aloitettu huonosti nukutun yön jälkeen. Mutta jospa sitä jo ens yönä osais nukkua...jos ei niin sit pitää käydä jututtamassa lääkäriä...mulla kun on yleensä niin hyvät unen lahjat ja nyt ne on ollu hukassa jo viikon verran.

Mutakakku

Siis nää Kaste langat oli aivan upean värisiä...vielä jäi oranssiin menevä ja vihreään menevä kerä kauppaan...näistä sitten niitä lippiksiä virkkaamaan.

Novita Kaste lankaa

Naapurin isäntä laitto koululaisen pyörän kuntoon talven jälkeen...pääsee likka aamulla pöyrällä kouluun. Uutta pyörää pitäs alkaa kattelemaan neidille. Vaan niin pitäs kyllä tuolla pikku miehellekin. Ja tänään kuulin että taidamme saada isän kotiin vapuksi. Kiva niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!