tiistai 9. huhtikuuta 2013

Ei kerkiä kutomaan...

On se kiireistä tämä osa-aika yh elämä. Ihan ottaa päähän kun ei oo aikaa istua että vois kutimiin tarttua. Eilen illlla pikku miehelle tuli kaveri leikkimään ja koululaisella oli myös kaveri niin intouduin sit siivoamaan keittiön kaappeja. Pikku mies hakee nyt kovasti rajoja sekä päiväkodissa että kotona ja eilen illalla niitä rajoja sit haettiin oikein tosissaan kaverin lähdettyä. Otti koville kummallakin mutta löyty ne rajat ja lapsikin tais ymmärtää asian.

Tänään oli pakko mennä käymään vaatekaupassa töiden jälkeen muksujen kans kun huomenna pitäs mennä asiakkaalle siisteissä vaatteissa eikä kaspista löydy mitään keväistä. Mut nyt löytyy kin velä keksin mitkä kengät laitan jalkaan.

Enkä ehtinyt sit tänäänkään kutoa ja sekös risoo. Tuossa nuo kutimet odottaa mutta ei taas ehtiny istua kun piti lasten kans iltahommelit pyörittää ja etsiä hiihtoon sopivia vaatteita intialaisille kollegoille. Tulivat sunnuntaina maahan ja viemme heidät torstaina kokeilemaan hiihtoa kun vielä on lunta ja latuja. Jospa sitä kokeilis jonku tunnin nukkua ennen huomista hulina päivää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!