maanantai 18. marraskuuta 2013

Marraskuu jo pitkällä

Välillä iski joku stressi-masennus-uupumus mutta nyt taas hengissä. Ei nimittäin kiinnostanu yhtään käsitöiden teko. Vanhaa työta ei meinannu saada valmiiksi saatika että olis jotain uutta alottanu. Mutta onneksi oli hetkellinen joku saamattomuus-väsy kohtaus.

Elämä tuntuu olevan tällä hetkellä yhtä oravan pyörää ja harrastuskuljetuksia mutta aina sitä jossain välissä ehtii jotain tekemäänkin.

Pojan villapaita on kasattu...en meinannu sitä kasaamistakaan saada aikaiseksi millään mutta kun sen lopulta sain tehtyä niin siitä tuli hyvä. Lisäksi kudoin villapaitaan samasta petroolin värisestä seiska veikan isoveljestä pöllöpipon. Mulla ei ole noista kuvia mutta yritän ottaa tänään illalla kuvat ja lisään ne tänne.

Isälle tein isänpäivä lahjaksi villasukat joita en muistanut kuvata ja ne on posti toimittanut jo pohjoiseen isän jalkoja lämmittämään...kun nyt raaskis niitä jalassa pitää eikä kaappiin laita jököttämään...olivat kuulemma niin kauniit ettei raaski jalkaan laittaa. Olisin laittanu linkin Novitan sivuille sukkaan mutta nyt en löydä tuolta sitä sukkaohjetta, hassu juttu.

Koululaiselle on kaulahuivi kudottu mutta siitäkään mulla ei oo kuvaa vielä. Tällä hetkellä puikoilla on koululaiselle villapaita ja isällä Rovaniemi lapaset pukin konttiin. Mutta ykköstyö tällä hetkellä on jouluseimi pappina työskentelevälle ystävälleni. Tai siis ne hahmot siihen seimeen. Enkeli mulla on jo valmiina ja Marialta puuttuu vielä hiukset ja huntu. Nekin on jo tehty mutta pitää vielä kiinnittää paikalleen.


Kudottu enkeli, valmis.


Kudottu Maria vähän vielä vaiheessa.

Ainakin viisi tuollaista hahmoa vielä kasaamatta ja viimeistelemättä mutta vielä tässä on pari viikkoa aikaa. Tosin tuntuu, ettei sitä aikaa ihan kamalasti ole kun omaa kalenteria katsoo. Mutta eläimet on tekemättä vielä kokonaan...saapa nähdä ehtiikö täksi jouluksi.

Eino myrskystä huolimatta kävin eilen aamusta koirain kanssa 1,5 tunnin lenkin koululaisen ollessa treeneissä ja kun päästiin kotiin, jätin pennun sinne ja läksin vanhemman koiran kanssa sienimetsään. Löyty ihan älyttömästi suppilovahveroita ja muutama hyvä kanttarellikin. Meillä päin ei ihan niin rajusti tuullut kuin jossain muualla...ja oikeastaan siinä kohtaa metsää missä me koiran kanssa oltiin, tuuli vain hetkittäin puuskissa.







Me käydään tuon pentukoiran kanssa sunnuntai iltaisin pentukoulussa ja Rolle on kyllä tosi nopea oppimaan asioita. Ollaan saatu tosi paljon kehuja kouluttajaltakin. Vaan tosi väsynyt on aika sen jälkeen kun tullaan koulusta kotiin. Näyttää yleenstä tältä koulun jälkeen:




Tarhalaisen palmikkoneule, Seitsemän veljestä, Isoveli oli lankana, värinä petrooli. 


Samasta langasta kuin tuo palmikkoneule tehty pöllöpipo. Silmät vielä puuttuu ja salama muutti kyllä vähän väriä


Koululaisen kaulahuivi Tallinnan tuonti langasta.






1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!