torstai 19. joulukuuta 2013

Rovaniemi lapaset

Tuli tikutettua äidille Rovaniemi lapaset. Jouduin kyllä vähän muokkaamaan mallia...lapasesta puuttuu ylhäältä kuviota sillä jos olisin jatkanut kuvion loppuun , olisi lapasista tullu hirmu pitkät. Taisin myös vähän leveyssuunnassa kaventaa lapasta, olisi muuten ollut naisen käteen liian leveä. Peukut vielä puuttuu näistä lapasista ja langat päättelemättä. Ajattelin tehdä myös isälle samanlaiset mutta eri väriset.On ollu öisin aikaa kutoa kun ei saa nukuttua. Sydän on muljuttu viime aikona öisin ja labroista alkaa pikki hiljaa selvitä syykin muljuamiselle...kroppa käy ylikierroksilla kun kilpirauhanen on ylitoiminta tilassa.Toivottavasti asettuu pelkällä lääkityksellä.

Joulu tulla jolkottaa ja mulla hommat vähän vaiheessa mutta onhan tässä vielä neljä päivää aikaa aattoon ja mieskin tuli eilen reissusta kotiin. Voi sitä lasten riemua kun isi ilmestyi yks kaks ovelle...en kertonut etukäteen milloin on tulossa kun tulopäivä oli vähän epävarma eilisaamuun asti. Ja musta joulu taitaa olla tulossa tänä vuonna niin kuin oli myös toissa vuonna. Mie kyllä kaipaan lunta, olis valosampaa.

Dalmatiankoiralle tehtiin kastraatio maanantaina. Nyt on kasvain poistettu ja koira toipuu kovaa kyytiä. Se raasu ei tykkää yhtään tuosta lieriöstä mutta kun sitä on ihan pakko pitää nyt päässä ettei pääse nuolemaan haavaa. Yritin sillä pitää housuja jalassa ettei pääse nuolemaan mutta sehän sai ne housut hivutettua jalasta.


Vähän tassua näkyy peiton alta...kuva maanantai illalta leikkauksen jälkeen...nukku niin tyytyväisenä peiton alla mitä ei yleensä  tee...nukutuksella osuutta varmastikin asiaan

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!