lauantai 15. kesäkuuta 2013

15.6.

Kylläpä aika rientää. Polvi varsin hyvässä kunnossa operoinnin jälkeen. Melkein pystyy jo kävelemaan normaalisti ja operoinnista aikaa puoli toista viikkoa. Tosin, eilen pidettiin pikku miehen 5 v synttärit ja tuli huseerattua keittiössä tunti jos toinenkin ja sen huomas kyllä illalla. Olihan tuota vilskettä ja vilinää kun talossa oli 12 lasta.

Nykyajan lapset eikakkua syö. Oston kaupasta kolme pientä Angry birds kakkua joista yhdestä meni noin puolet. Onneksi en ottanut kaikkia sulamaan. Lapsilla oli tarjolla myös herkkusiilit joissa siis melonin puolikkaisiin työnnettyjä coctailtikkuja ja tikuissa kurkkua, lihapullaa, nakkia, tomaattia, juustoa ja rypäleitä. Kulhossa erilaisia keksejä, sipsejä ja limpparia ja mehua.

Kummit ja sisarukset tulivat käymään kaffella lasten juhlien jälkeen ja siina kaffepöydässä oli tarjolla villin lännen salaattia pullapaakarin ohjeella tehtynä, poropiirakkaa ja tiramisua. Nyt pitäs sit vähän siivoilla eilisiä juhlan jälkiä ja anoppi tulee käymään.

Jotain olen aina välillä väsännyt käsilläkin....enempi on aikaa menny kukkapenkkien parissa hyvillä ilmoilla...rikkaruohoja riittää. Koululaiselle olen noita lippiksiä virkannu ja yhden hellehatunkin virkkasin....nyt on koukulla pojan kesäläsä mutta en ole ehtinyt virkkaamaan viime sunnuntain jälkeen.

Isäntä lähtee taas ens viikolla reissun päälle mutta tällä kertaa tiedossa lyhyt reissu. Ja mulla alkaa kesäloma!


Koululaisen hellehattu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!