torstai 27. kesäkuuta 2013

+33 näytti lämpömittari tänään

Olipas vain lämmin päivä tännään mutta en valita vaan nautin kesästä. Koululainen on mökkeilemässä ja vietettiin tänään osan päivää pikku miehen kanssa kaksin. Ja saatiin pientä jännitystä elämään  kun lähdettiin koiraa aamupäivällä pissattamaan. Nappasin avaimet eteisestä, pistin oven lukkoon ja saman tein tajusin että mulla on autonavaimet kädessä. Sit miettimään että haetaanko avaimet iskältä töistä ja miten tavoitetaan kun puhelin jäi sisään. Vaan sit ajettiinkin hakemaan tyttäreltä avaimet, joka oli jäänyt yöksi hellun luo.

Maalasin tänään varaston nurkka- ja ikkunan/ovenpieli lauhat valkoiseksi kun olivat pohjamaalissa vielä ja hioin myös vanhoja maaleja pois varaston ovesta. Oli hikistä hommaa ja paarmat kimpussa koko ajan.

Pikkumies oli iltasella uimakoulussa ja virkkasin ootellessa puoli toista lasinalusta. Kyllähän tuo kohta taitaa jo uidakin, tänään näytti jo vähän siltä.

Käytiin sit vielä illalla esikoisen ja koirien kanssa uimassa. Oli ihanan lämmintä vettä. Siellä olis voinu olla vaikka kuinka pitkään. Tyttären koira rakastaa uimista mutta tuo mun vanhus ei siitä hommasta oikein välitä mutta kävihän tuo kastautumassa kun oikein houkutteli. Kotimatkalla nähtiin siili! Eipä ole ennen näillä nurkilla näkynyt.

Mie oon ollu reilun viikon vähäkalorisella ruokavaliolla ja hiisi että mulla on hyvä ja energinen olo. Uinnin jälkeen kastelin kesäkukkia, pelastin yhden sammakon 3 metrin pudotukselta, järjestin leluja yhteen paikkaan ja vein kanin nurmikkohäkistä omaan pihakoppiin. On muuten aika tehokas ruohonleikkaaja hänkin.

Josko jokunen sivu kirjasta ja sit unten maille. Nukutaan pikkumiehen kans alimmassa kerroksessa vierashuoneessa... Täällä on viileämpää ja saadaan nukkua aamulla pidempään, kun ei herätä iskän kellon soittoon. Ja kun koululainen on pois kotoa niin pikkumies ei oikein halua nukkua yksin ylimmässä kerroksessa...kolmen kerroksen väkeä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!