tiistai 16. heinäkuuta 2013

Heinäkuu yli puolen välin

Ja mulla alko tän viikon maanantaina työt. Vaan varsin rauhallista on töissä ollu joten mukava paluu arkeen. Mies on vielä pari viikkoa lomalla lasten kanssa.

Kaiken näköistä käsityötä on tullut tehtyä koko ajan.... Niitä lippiksiä olen virkannu kaiken kaikkiaan 5 kappaletta ja yks on vielä pyydetty virkkaamaan. Ja sit eri väreissä noita tiskirättejä ja lasin alusia. Pullapaakarille vein tuliaisiksi rätin ja lasin alusia ja pohjoisen mökillä virkkasin hänelle vielä lippiksen. Vaan kaikista ei ole kuvaa. Miehelle virkkasin kesäläsän mökillä kun ei ollu muistanu ottaa mitään päähinettä matkaan.

Säät suosi lapin lomalla ihan mukavasti. Hillaa kävin suolta kattomassa mutta meidän mökkiperällä ei soilta hillaa löydy. Muutaman hassun marjan löysin ihan tien vierestä. Ihana oli mökillä rentoutua ja nauttia elosta ja olosta. Pullapaakarin luonakin viihdyttiin ihan pariinkin otteeseen. Ja oli kiva nähdä pitkästä aikaa kavereita. Tuli tällä reissulla uudistettua myös hiuskuontalo ja ostettiin sit uus koiruuskin. Koiravauva saadaan kotiin kolmen viikon päästä. Kyllä on odottavan aika sit pitkä. Kotimatkalla yövyttiin ystävän luona Oulussa ja käytiin ex-anopin luona kaffella. Surullista katsoa kun alzheimerin tauti vie ihmistä pikku hiljaa...

Viime viikonloppu vietettiin ystäväpariskunnan luona Nokialla ja tänäkin vuonna oli tosi hyvät ilmat ja muutenkin tosi kiva viikonloppu. Maistoin vierailulla villisikaa ja olipa se hyvää.

Kävin tänään pyörähtämässä lankakaupassa....ostin ontelukudetta ja kokeilen tehdä sellaisen juhannusruusu maton virkkaamalla. Oli vaan huonosti värejä tarjolla joten koematto tulee koululaisen huoneeseen kun oli ainoa väri tuo vaaleanpunainen jonka suostuin kotiini kantamaan. Alun alkaen ajattelin näitä mattoja meidän makkariin, sängyn viereen, vaaleina.


Lasinalusia nippu


Tiskirätti


Miehen kesäläsä


Ontelokudetta ja maton ohje


Koiruus ei halunnu maate autossa...matka kesti 10 tuntia


Katiskassa erilainen saalis...siis maalla oli jänis mennyt katiskaan. Oli vähän työläs saada pois mutta lopulta onnisti.


Hillaa löyty vain muutama marja tien vierestä. Pari suota kollattu eikä marjan marjaa löytynyt.


Isä ja poika kokemassa katiskaa.


Tulihan sieltä ihan kunnon kokoisia ahvenia.


Sauna on lähellä rantaa, vai mitä? Ja ranta matala ja luonnon hiekkaranta. Mukava paikka lasten kanssa puljata.


Ukkosrintama lähestyy...kuva otettu saunarannasta.


Puolen yön jälkeen oli vielä näin valoisaa pari viikkoa sitten Rovaniemen yläpuolella.



Tällainen ihanuus tuli ostettua pohjoisen reissulla. Elokuun alussa saamme tämän ihanan vauvan kotiin.










3 kommenttia:

  1. Ihanat kesäfiilis kuvat :) Aivan mahtava sauna <3 ja koiruus näyttää nauttivan. Onnea uudesta koiruus vauvasta !

    VastaaPoista
  2. Ihana vauva. Meilläki on TAAAAASSSSS juoksu. Viriilimpi virolainen, saa nähä tärppääkö nytten vai meneekö pipariksi

    VastaaPoista
  3. Kiitos Nina! Vielä pitää vauvan kotiutumista odottaa pari viikkoa.

    Pullapaakari, toivotaan että siemenet itää!! Onko Seppo taas autotallissa evakossa jotta saatta nukkua?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!