tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ideoita metsästämässä...

Kun sain tuon juhannusruusumaton valmiiksi niin virkkasin pari koria lisää jäljelle jääneestä kuteesta ja nyt onkin sit aika taas miettiä mitä sitä seuraavaksi alkais tekemään. Pitää vähän surffailla netissä ja kattoa josko jotain kivaa ideaa löytyis....langan jämiä olis kyllä nurkat täyttä...pitäskö tässä joku sukka/tumppu savotta alottaa?

Eilen töiden jälkeen iski siivousvimma ja keskikerroksen vaatehuone sai kyytiä. Kaikki roina ja rompe pihalle vaatehuoneesta ja vain murto-osa meni takaisin sinne. Nyt on siisti vaatehuone ja sinne jäi tyhjää tilaakin hyllyille ja koreihin. Viime aikoina kun sinne ei ole mahtunut edes ovesta sisään. Mutta osittain se onkin ollut turhan tavaran säilytyspaikka. Nyt ne turhat tavarat lähti!

Sit pitäs vielä pyöritellä muutamia paikkoja tässä huushollissa...kodinhoitohuone tarvis siivota katosta lattiaan ja sinne pitäs laittaa lisää noita kuivaustelineitä seinään. Elfalla on muuten kätevä kuivaustelinemalli. Kiskot seinään ja sit niitä kuivaustelineitä siihen niin monta kuin tarvii tai haluaa. Ne telineet saa seinän myötäisesti laitettua kun ne eivät ole käytössä eli saa lisää tilaa huoneeseen, kun taittaa ne telineet seinää vasten, kun niissä ei ole pyykkiä kuivamassa. Mulla on yks tuollainen setti kodinhoitohuoneessa ja meinaan laittaa sinne vielä toisen samanmoisen.

Tuonne kodinhoitohuoneeseen pitäs laittaa myös muutama hylly seinään kun otettiin sieltä seinältä kaapit toiseen paikkaan käyttöön. Ja kodinhoitohuoneen takana oleva vaatehuone kaipaa kans paria hyllyä. Pitää vähän potkia tuota isäntää vauhtiin kun se on vielä lomalla tämän viikon eikä nää säätkään kovin innosta ulkona.

2 kommenttia:

  1. kuule Lankataituri, arvelekko että mieki tumpelo ossaisin tuomosia koreja väsätä??? tuomosia mattoja en ees ala yrittään, mutta jos tuomosia koreja yrittäs. ne on kans kivan näkösiä ja niissä ois hyvä säilyttää kaikenlaista
    Oot sie kyllä kätevä virkkuukoukun kilkuttaja....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuule nuo korit on ihan perus kiinteää silmukkaa että kyllä sie tollaisia koreja ossaat aivan varmasti tehhä. Jos et ossaa mukamas niin mie opetan =)

      Poista

Kiitos kommentistasi!