torstai 18. heinäkuuta 2013

Juhannusruusumatto työn alla

Aloittelin eilen illalla virkkaamaan tuota juhannusruusumattoa...saapa nähdä jumahtaako hartiat...aika painavahan siitä tulee...ja ideaa pukkaa mistä virkkaan meidän makkariin nuo maton...en välttis nimittäin tuosta ontelokuteesta vaan langasta...jahka nyt tuon ekan saan valmiiksi niin pitää jalostaa ajatusta lisää.

Nappaan illalla kuvaa tuosta maton tekeleestä ja laitan tänne jos ehdin. Jos sää on illalla hyvä niin taidamme mennä Helsinkiin tall ships races tapahtumaan katsomaan ja kuuntelemaan Paula Koivuniemeä. Tänään piti nimittäin sataa mutta vielä ei ole pisaraakaan tullut vaikka pilviä taivaalla seilaakin.

Pitäs myös illalla hakea tyttärelle ostamani pyörä...kasvaa tuo koululainen niin vauhdilla että vanha pyörä on jäänyt jo pieneksi. Pitäs aktivoitua ja myydä nurkista pyörimästä noita pyöriä...pari lasten pyörää on nyt odottamassa uusia polkijoita.

 
Vielä puuttuu 6 kerrosta niin matto on valmis. Tässä matto nåyttää kyllä aika pieneltä mutta itse asiassa se on aika iso...haljaisija ainakin metrin
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!