keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Hellehattu koukulla

En sitten muuta keksiny eilen illalla alkaa värkkäämään kuin langanjämistä tyttären kaverille hellehattua. Ja muistin että piti vielä yks lippis pieneen päähän virkata kans. No, ehkä tässä vielä ennen viikonloppua saapi molemmat valmiiksi.

Eilen oli isäntä puuhastellu pihassa päivän aikana kaikenlaista mun ollessa töissä. Nurmikko oli leikattu ja kaadoimma sitten yhden ruman, lahon pajun pihasta pois...tai itse asiassa siinä oli kolme paksuhkoa runkoa vieri vieressä eikä lehden lehteä yhdessäkään rungossa joten jo oli aikakin kaataa se pois.

Keittelin illalla raparperikiisseliä ja ihan uskomatonta, meidän tarhalainen ei tykänny siitä! Muiden mielestä se vei kielen mennessään mutta tää pikkujäbä ei siitä tykännyt. Rouskuttelee kyllä paljaaltaan raparperia vaikka kuinka paljon.

Kasvimaatakin tutkailin illalla. On ollu niin kuivaa ettei taida kukkakaaleista tulla yhtään mitään. Porkkanat ja punajuuret kasvaa vauhdilla ja salaattia on enemmän kuin ehtii syödä. Tarhavadelma puskee isoa marjaa kovaa kyytiä...kyspyvät vain ihmeen epätasaisesti. Mustaviinimarjapensaat on valloittanut kirva-armeija. Millähän nekin sais pois? Mansikkamaalla (tänä kesänä istutetut taimet) siellä täällä pukkaa edelleenkin marjaa. Suurimman osan noista söi räkätit tänä vuonna mutta ensi vuonna pidetään huoli että marjat menee omaan käyttöön.

1 kommentti:

  1. Tulin nyt vielä tännekin kiittämään, kun korjasit päivityksessäni päivän oikeaksi. Näköjään olen päivissä ihan sekaisin. =D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!