keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Aurinkoinen ja lämmin tiistai

Mies lähti maanantai aamuna taas maailmalle ja koululainen mökkeilemään tuttavien mukana. Jäin siis koiruuden ja pikku miehen kanssa kotiin. Vaan eipä me maltettu kotona olla vaan ajeltiin Naantaliin muumimaailmaan retkelle ja hauska retki meillä olikin. Siellä piti sataa iltapäivällä vettä mutta kun pääsimme perille niin taivas repesi ja aurinko paistoi varsin lämpimästi mutta meren rannassa kyllä tuuleskeli aika lailla. Paluumatkalla piipahdettiin vielä Lohjalla työkaverin luona teellä.

Tänään oli ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä pitkälle iltapäivään ja sit tupsahti muutama kuurosade. Pikku mies meni iltapäivällä kaverille leikkimään ja mie puuhastelin pihalla rikkaruohojen kimpussa. Siinä sitä hommaa riittää vaikka ihan joka päivälle. Mökkeilijä palasi kotiin neljän aikaan ja pikku miehen haimme kotiin kauppareissun jälkeen viiden maissa. Ja sit pitikin kurvata lankakaupan kautta kun aamulla vähän surffailin netissä ja alko sormet syyhytä virkkuu hommiin. Mukaan tarttui "muutama" kerä ideaa varten...ja kun sain lapset nukkumaan niin pitihän sitä kokeilla mitä noista sais aikaiseksi ilman ohjetta...Lopputulos näkyy alapuolella kuvissa...Lisäksi kuva kesäläsästä joka tehty omasta päästä sunnuntain aikana kun tokenin vatsataudista iltasella.


 Lankoja tarttui mukaan jokunen kerä, sekä Novitan Bambua että Kastetta


Eka kokeilusta tuli kyllä söpö mutta pikkasen liian pieni


Kuten kuvasta näkyy...vähän on pieni lasin alle


Joten ei kun kokeilemaan uudelleen ja lopputulos näyttää tältä


Ja lasin alla tältä. Musta parempi tämä vähän isompi.


Ja viimeisenä sunnunaina väsätty kesäläsä pikku miehelle.

Pitää huomenna jatkaa virkkailuja. Aika monta kerää odottaa vielä pöydällä että niistä jotain väsäilen. Vaan jos on hyvä ilma niin tulee varmasti puuhasteltua myös pihalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!