keskiviikko 28. elokuuta 2013

Ihania peittoja

Katselin eilen Novitan syyslehden malleja. Pari virkattua peittoa houkuttelis koukkua heiluttamaan... Ja tuo virkattu kori/kassi olis ihana...värikin ihan mun makuun. Jos sitä piipahtas tänään vaikka lankadeli kaupassa Hesassa illasta....

Tässä lehdestä napatut kuvat noista peitoista ja korista:





Eilen tuli kudottua vaaleanpunaisesta Hile langasta koululaiselle säärystimet. Tarhalainen toipilaana joten kotipäivä tänäänkin. Itsellä ihme päänsärky koko ajan. Mutta ulkona paistaa aurinko ja tulee taas lämmin päivä. Taitaa mennä kuiten aika lailla sisällä tämä päivä. On sen verran yskässä ja nuhassa poika edelleen...kuumetta ei nyt aamulla ollu...ehkä huomenna jo tarhaan.

Enhän mie mihinkään lankakauppaan tänään ehtiny kun iski siivousinto ja olen alakerrassa riehunu pyörremyskyn lailla. Alkaa vierashuone muistuttaa taas vierashuonetta eikä kaaosta...vielä kun tuo miäs laittaa tuon verhon seinään niin hyvä tulee. Ja pitäs sieltä kyllä yks seinä maalata valkoisella...sadapäivää odotellessa.

Nappasin kuvan niistä Hile säärystimistä. Joustinneuletta mutta yhdessä joustinneuleen oikeiden silmukoiden kohdassa tehtiin tuollainen kiva kuvio. Helpot kuin mitkä tehdä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!