tiistai 27. elokuuta 2013

Virkattu matto valmis viimeinkin!

Miten se onkin tämä syksy alkanut niin vauhdikkaasti, ettei ole ehtinyt/jaksanut juuri käsitöitä tehdä. Johtusko siitä, että aloitin kuntoilun tosissaan reilu pari viikkoa sitten. Jos sitä vaikka joskus näyttäs vielä pikkasen hoikemmalta eiä tällaiselta pallolta. Mutta se siitä!

Koiravauva on kotiutunut hyvin. Nukutaan nyt yötkin läpeensä. Pikkusen se on hoikan puoleinen, matokuuri menossa ja ruoka vaihdettu...ens viikolla rokotus...jospa sais vähän lihastakin luiden ympärille. Kolme viikkoa meni vanhalla herralla että hyväksy uuden tulokkaan. Nyt leikkii pennun kanssa tosi hienosti. Esikoisen koira on alusta asti leikkinyt pennun kanssa mutta sehän ei asukkaan saman katon alla niin ei tuu reviirille.

Sain eilen illalla viimein virkattua makkarin maton loppuun. Kuopus oli aamulla äänetön ja kuumeinen joten kotipäivä meillä tänään. Päättelin langat ja matto on valmis. Pitää sille jossain vaiheessa virkata pari niin saa sängyn viereen laittaa.

Kävin eilen ostamassa jonku kerän lankaa...sukkia ja lapasia varmaan niistä ja Novitan Hile langasta aloitin koululaiselle säärystimiä kutomaan ihan alkuun. On se tuo kutominen silleen jotenki helpompaa, ettei tarvi ohjetta koko ajan seurata...niinku esim. Tuossa matossa joutu kun kuviota siihen virkkas. Ideoita olis pää täys mutta aikaa rajallisesti.

Tuossa tuo mun potilas istuu vieressä ja neuloo ompelukuvaa (vaikka poika onkin). Tykkää noista ompelukuvista mutta kyllä se iskän kanssa pihalla rakentaa ja kaivaakin, ettei oo äiti ihan pilannu poikaa. Vaikka virkkaa kait ne pojatkin ainakin nykyään?!


Tyttären koira ja meidän pentu leikkivät


Nappasin sunnuntai iltana kuvan Rollesta


Virkattu makkarin matto 81 x 138 cm on koko.


Lankoja lähti kaupasta mukaan. Takana vasemmalla Novitan Hile, harmaa ja vaaleanpunainen. Edessä vasemmalla lilat Nalle Taikaa. Oikealla takana siniset Nallen luontopolku jokea ja oikealla edessä kirjavat langat on Nalle luontopolku kanerva. Tuossa tabletissa on huono kamera...ei oo värit kohdillaan tässä kuvassa. Nuo siniset näyttää ihan harmailta kuvassa ja tuo kanerva näyttää tosi pliisulta tässä kuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!