perjantai 2. elokuuta 2013

Jotain tullu tehtyä

Olen saanut virkattua kertaalleen purkamani hellehatun valmiiksi. Pitäs langat päätellä ja laittaa hattu postiin. Tällä hetkellä on virkattu lippis koukulla...joka menossa pohjoiseen Pullapaakarin puoli vuotiaalle kummitytölle. Valmistunee tänään joten sekin lähtee sitten postiin varmaan viikonlopun aikana.

Tällä viikolla tehty hankintoja koiravauvaa varten. Enää puuttuu panta ja itse vauva. Ajelen sunnuntaina Jyväskylästä vauvan hakemaan...treffit sovittu "puoli välin" krouviin...kun vaaveli matkaa Raanujärveltä, Pellon läheltä etelään uutta kotia kohti. Löysin täältä netistä kivan kuvan koiranpedistä ja isäntä lupas sellaisen rakentaa. Dallulla on oma paikka missä köllöttelee joten sille ei petiä ainakaan tässä vaiheessa tarvinne rakentaa.

Mitähän sitä sitten alkais tekemään? Himottas kyllä virkata vielä toinenkin tuollainen juhannusruusu matto ja sit pari sellaista suorakaiteen muotoista mattoa makkariin sängyn vireen molemmille puolille. Vaan pitää kattoa kuinka paljon se tuo koiravauva nyt alkuun vie aikaa.

Koulutkin alkaa kohta ja sit koko perhe palaa normaali arkeen. Tarhalainen on ollut ensimmäistä viikoa hoidossa ja kivasti on viikko mennyt. Vaan vielä on vähän lapsia hoidossa. Normaalisti ryhmässä on 20 lasta, alkuviikosta oli vain 3 poikaa hoidossa ja eilen 3 poikaa ja 2 tyttöä. Koululainen on ollut tämän viikon liikuntaleirillä ja on viihtynyt siellä tosi hyvin. Virtaa kun riittää niin tykkää kokeilla kaikkea uutta. Ovat käyneet melomassa ja pelanneet suojalkapalloa ja joka päivä uineet. Uintia harrastava tytär tietenkin rakastaa noita uintihetkiä. Kyllä hän onkin kuin kala vedessä kun veteen pääsee. Itsekin tykkään uimisesta mutta en tiä mikä tuli loman jälkeen kun tuli totaalistoppi tuon uimisen kanssa. No, ehtiihän tässä vielä uida. Kävin eilen järvellä koiran kanssa kävelemässä ja veden lämpötila oli 20 astetta joten kyllä siellä tarkenee hyvin polskia. Jospa tänä iltana koiran kanssa mennään sitten uimaan illan päälle.

3 kommenttia:

  1. ookko hoksinu netistä virkattua koiranpetiä? makamarrin sivuila oli semmonen, semmosenhan sie tekisit käen käänteesä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävi mielessä että jos virkkais mutta sit innostuttiin väsäämään tuollainen puinen peti vauvalle.

      Poista
    2. tosi hieno peti, passaa pikkusen köllötellä

      Poista

Kiitos kommentistasi!