keskiviikko 14. elokuuta 2013

Nyt ei oo ollu aikaa käsitöille

ja sekös mua harmittaa!! Jotenki on lähteny tämä arki rullaamaan kovin kiireisen oloisena. Tuo Rolle-pentu vie tietysti myös jonkin verran aikaa. Samoin, kun laittelin esim. viime viikonloppuna tarjottavia anoppia ja omaa väkeä varten kun juhlittiin esikoisen ja koululaisen synttäreitä. Kaverisynttärit vielä edessä päin. Onneksi tuo Rolle on nyt nukkunut pidempiä öitä niin on saatu nukuttuakin. Mulla on koukulla valkoisesta matonkuteesta Helminauha matto mutta en ole sitä kovin paljon vielä ehtinyt virkata. Mutta jospa vaikka tänä iltana ehtis vähän istuakin ja virkata. On niin sateistakin, ettei ehkä tule pihalle mentyä. Se tuo Rolle tuntuu rakastavan mun lankakeriä ja on tosi näppärä vielä löytämäänkin niitä. Saa nähdä tuleeko käsitöiden tekemisestä mitään....

Olis ideoita enemmän kuin on aikaa toteuttaa. Mulla jäi viime joulun alla ajan puutteen vuoksi yks projekti kesken ja se pitäs kyllä saada valmiiksi ennen joulukuuta että pappina toimiva ystäväni saisi kutomalla toteutetun jouluseimen käyttöön. Ne jouluseimen eläimet ja hahmot toteutetaan kutomalla. Aika monta hahmoa on jo kudottu valmiiksi mutta ne pitäs kursia kasaan ja eläimet ja vaatteet puuttuu vielä kokonaan.

Lisäksi haluan vessan ikkunaan virkata jotain näköesteeksi...ja villasukkia ja lapasiakin tarttis tehdä ja ja ja...kattoo nyt mitä kaikkea sitä saa syksyn aikaan aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!